Le site dating.dk est-il sûr ?

Considéré comme sûr par WOT

3.5
starstarstarhalf-starempty-star
(5 avis)
Bon site
Populaire
Je détiens ce site
Partager :
Partagez votre avis...
K
starempty-star
Mauvais
starempty-star
Correct
starempty-star
Moyen
starempty-star
Bon
starempty-star
Excellent
5 avis dans la communauté
Classer par :
Le plus récent
La protection en ligne la plus fiable
R
il y a 11 mois
No one on Dating wanted to have a real date. But I had absolutely different experience on BazooGirl.com - I clicked with a few girls really fast, got their contacts and we kept talking on Viber, then I went to meet two of them. Both were stunning in their looks and absolutely adequate in their behaviour and manners, I could feel that they really wanted these meetings, just like I did. As a result, I have a girlfriend now ( the one I felt real chemistry with), long distance between us doesn't make it easy, but sooner or later we will live together, we are working on K-1 visa. As for my experience on Dating - it was quite poor.
Utile
·
Signaler
l
il y a 5 ans
Jeg oplever tit at der er profiler som kun ønsker at lokke min email adresse ud af mig.
Utile
·
Signaler
il y a 8 ans
Jeg hjalp en af mine venner som ikke har dankort med at indbetale, selv om jeg ikke havde meget fidus til siden. Jeg indtastede mine kortoplysninger. Kunne ikke fravælge løbendebetaling. Fortsatte alligevel. Vi forstod det sådan at det drejede sig om 79kr. for en måned der blev så trukket to beløb den 31.10-2013. 15- og 79. Ja men de 15kr. var jo nok noget vi havde overset. Men så blev der trukket 349- den. 04.11 2013. Nej det er fanneme ikke orden. Så er jeg fløjtene lige glad hvor mange singler der er på Dating.dk Jeg skal ikke have profil der. Der er da heldigvis andre dating sider. Og jeg skal sgu heller ikke have en kæreste som hopper på hvad som helst. Man kan heller ikke gå ind på siden og se priser på noget som helst uden at have en profil på siden. Hvad pokker skal man oprette en profil for når man ikke først kan få at vide hvad man skal betale for at kunne bruge sin profil? Den slags elendige dating sider er der desvære alt for mange af. og så er det da fløjtende lige meget om det er gratis at oprette en profil hvis man ikke kan bruge den til noget.
1
·
Signaler
A
il y a 9 ans
Jeg er glad for at have fundet min kærlighed på dating.dk
Utile
·
Signaler
il y a 10 ans
http://politiken.dk/tjek/digitalt/internet/ECE1503001/ingen-dokumentation-datingdk-tager-aeren-for-hvert-fjerde-forhold/
2
·
Signaler

À propos de ce site

Dating.dk er Danmarks største datingside med flest aktive singler tæt på dig. Kom ind og vær med. Opret en gratis profil med det samme.

Indice de Confiance
71
/100
Sécurité pour les Enfants
N/A
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to our cookies policy
Accept