Le site kpn.nl est-il sûr ?

2.5
starstarhalf-starempty-starempty-star
(1 avis)
Je détiens ce site
Partager :
Partagez votre avis...
K
starempty-star
Mauvais
starempty-star
Correct
starempty-star
Moyen
starempty-star
Bon
starempty-star
Excellent
1 avis dans la communauté
Classer par :
Le plus récent
il y a 6 ans
Wij hadden een deal met KPN om met al onze bedrijfscommunicatie op drie telefoon lijnen ( telefoon, internet, alarmen enz. ) per 1 Febr. 2016 over te stappen. Is schriftelijk ook bevestigd. Alleen kwamen ze hun afspraken niet na en leverden niet. We werden niet aangesloten. Over wat er in December 2015 en Januari 2016 aan tijd is verspild kunnen we een boek schrijven, hoe we van het kastje naar de muur zijn gestuurd. We zijn maar bij onze oude providers gebleven, dat doet het tenminste ! En dan krijg je in Maart een mail met een vette rekening. Die zit in een bijlage en is een onbetrouwbare "ZIP". Diverse alarmen in de computer gaan af............ malware ! Het is een puinhoop bij dit bedrijf en ze blijven daardoor in gebreke. Behalve bij het sturen van een ( virus besmette ) factuur. We gaan geeneens moeite doen om die factuur ongedaan te laten maken. Weer van het kastje naar de muur ? Gewoon zonde van de tijd ! Zoek het maar uit KPN. Naschrift 1 : Op de site zit een irritante pop up....... Die zit de "contact" buttons in de weg. Dus als je al contact wilt..... Naschrift 2 : En tot overmaat van ramp komt er nu ook allerlei malware besmette spam binnen, sinds KPN mijn mailadres heeft. Hun adresboek is overduidelijk gehackt aan de rotzooi te zien die o.a. uit Rusland afkomstig is. Goed bezig jongens ( en meisjes ) !
Utile
·
Signaler

À propos de ce site

KPN.com, voor service en online bestellen van mobiel, vast bellen, interactieve tv, internet en KPN Compleet. 4G netwerk? KPN sluit je overal aan!

Indice de Confiance
50
/100
Sécurité pour les Enfants
N/A
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to our cookies policy
Accept