dating.dk é seguro?

Considerado seguro pelo WOT

3.5
starstarstarhalf-starempty-star
(5 Avaliações)
Bom site
Popular
Reivindicar este site
Compartilhar:
Compartilhe seus pensamentos...
K
starempty-star
Medíocre
starempty-star
Razoável
starempty-star
Mediano
starempty-star
Bom
starempty-star
Excelente
5 Avaliações da comunidade
Ordenar por:
Recentes
A proteção online mais confiável
R
há 11 meses
No one on Dating wanted to have a real date. But I had absolutely different experience on BazooGirl.com - I clicked with a few girls really fast, got their contacts and we kept talking on Viber, then I went to meet two of them. Both were stunning in their looks and absolutely adequate in their behaviour and manners, I could feel that they really wanted these meetings, just like I did. As a result, I have a girlfriend now ( the one I felt real chemistry with), long distance between us doesn't make it easy, but sooner or later we will live together, we are working on K-1 visa. As for my experience on Dating - it was quite poor.
Útil
·
Denunciar
l
há 5 anos
Jeg oplever tit at der er profiler som kun ønsker at lokke min email adresse ud af mig.
Útil
·
Denunciar
há 8 anos
Jeg hjalp en af mine venner som ikke har dankort med at indbetale, selv om jeg ikke havde meget fidus til siden. Jeg indtastede mine kortoplysninger. Kunne ikke fravælge løbendebetaling. Fortsatte alligevel. Vi forstod det sådan at det drejede sig om 79kr. for en måned der blev så trukket to beløb den 31.10-2013. 15- og 79. Ja men de 15kr. var jo nok noget vi havde overset. Men så blev der trukket 349- den. 04.11 2013. Nej det er fanneme ikke orden. Så er jeg fløjtene lige glad hvor mange singler der er på Dating.dk Jeg skal ikke have profil der. Der er da heldigvis andre dating sider. Og jeg skal sgu heller ikke have en kæreste som hopper på hvad som helst. Man kan heller ikke gå ind på siden og se priser på noget som helst uden at have en profil på siden. Hvad pokker skal man oprette en profil for når man ikke først kan få at vide hvad man skal betale for at kunne bruge sin profil? Den slags elendige dating sider er der desvære alt for mange af. og så er det da fløjtende lige meget om det er gratis at oprette en profil hvis man ikke kan bruge den til noget.
1
·
Denunciar
A
há 9 anos
Jeg er glad for at have fundet min kærlighed på dating.dk
Útil
·
Denunciar
há 10 anos
http://politiken.dk/tjek/digitalt/internet/ECE1503001/ingen-dokumentation-datingdk-tager-aeren-for-hvert-fjerde-forhold/
2
·
Denunciar

Sobre este site

Dating.dk er Danmarks største datingside med flest aktive singler tæt på dig. Kom ind og vær med. Opret en gratis profil med det samme.

Confiabilidade
71
/100
Segurança da Criança
N/A
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to our cookies policy
Accept