Is beslist.nl Safe?

Considered safe by WOT

4.4
starstarstarstarhalf-star
(4 Reviews)
Good site
Other
Popular
Claim this site
Ask our community
Share:
Share your thoughts...
starempty-star
Poor
starempty-star
Fair
starempty-star
Average
starempty-star
Good
starempty-star
Excellent
4 Reviews by the community
Sort by:
Newest
Apr 28, 2015
starempty-starempty-starempty-starempty-star
Als je wat zoekt via Google komt deze er atlijd tussen met zogenaamde gevonden hits. Wanneer je daadwerkelijk gaat kijken vind je er niets van terug. Pure Misleiding
Helpful
May 28, 2014
Geruikt zoekwoorden om met pagina hoog in resultaten te komen. Zoeken op de pagina komt het woord zelden voor (niet alleen onderstaand voorbeeld). Ik sla beslist.nl over / klik niet meer op links. schuimspaan scoort hoog in google en komt niet voor op de pagina achter de link.
Helpful
Sep 17, 2012
Zeer nuttige site voor als je een scherpe deal zoekt. Wel moet je bij de site van de leverancier zelf even op de verzendkosten letten en of de prijzen inclusief of exclusief btw zijn. Dit kan de uitkomsten namelijk nog beïnvloeden. De site is al met al een zeer goed startpunt voor als je een enkel product voor de laagste prijs zoekt.
Helpful
Apr 30, 2012
starstarstarstarhalf-star
een site als Amazon.
Helpful
2

About this site

BESLIST.nl | 26 miljoen producten online kopen in ruim 10.000 shops | Winnaar van de Thuiswinkel Awards Publieksprijs XL | Vind altijd de laagste prijs!

Trustworthiness
88
/100
Child Safety
90
/100
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to our cookies policy
Accept