Le site 2dehands.be est-il sûr ?

Considéré comme sûr par WOT

4.3
starstarstarstarempty-star
(2 avis)
Bon site
Populaire
Je détiens ce site
Partager :
Partagez votre avis...
K
starempty-star
Mauvais
starempty-star
Correct
starempty-star
Moyen
starempty-star
Bon
starempty-star
Excellent
2 avis dans la communauté
Classer par :
Le plus récent
B
il y a 5 ans
Zoekertjeswebsite op zich betrouwbaar, al wordt de inhoud door de gebruikers ervan bepaald. Blijkt door ***** beheerd te worden en eigendom van eBay te zijn. Voor zover ik weet heeft deze website geen Belgisch contactadres, wel een contactformulier (waar spoedig op gereageerd wordt). Er is een privacy beleid. //EN: Webite is trustworthy, although its contents are provided by the users. Has contactform & privacy statement.
Utile
·
Signaler
il y a 10 ans
De site is heel goed en de beste voor tweedehands artikels in Belgie. Het is volledig gratis voor verkoper en koper. NAGEMAAKT ZOEKERTJE DATUM: Het slijt me dat de site wel een niet correcte operatie doet: Tegen betaling van twee euro kan de verkoper zijn zoekertje terug "omhoog plaatsen", maar eigenlijk wat gebeurt is dat de Datum van het zoekertje wordt nagemaakt. De gebruikers kunnen dus nooit zeker zijn over de autenticiteit van het Zoekertje Datum.
Utile
·
Signaler

À propos de ce site

De grootste zoekertjes site voor tweedehands en nieuwe koopjes in uw buurt. Plaats nu een gratis zoekertje. Eenvoudig, snel en 100% gratis.

Indice de Confiance
85
/100
Sécurité pour les Enfants
80
/100
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to our cookies policy
Accept