Le site amstelveen.nl est-il sûr ?

Considéré comme sûr par WOT

3
starstarstarempty-starempty-star
(4 avis)
Bon site
Je détiens ce site
Demander à notre communauté
Partager :

amstelveen.nl

3
starstarstarempty-starempty-star
(4 avis)
Protégez votre smartphone
1. Recevez des alertes en cas de site Web dangereux.
2. Bloquez le contenu pour adultes.
3. Restez en sécurité lors de vos déplacements.
Partagez votre avis...
starempty-star
Mauvais
starempty-star
Correct
starempty-star
Moyen
starempty-star
Bon
starempty-star
Excellent
4 avis dans la communauté
Classer par :
Le plus récent
6 mars 2012
starstarstarstarstar
A web site of a Dutch municipality. Een website van de gemeente Amstelveen.
Utile
24 nov. 2010
starstarstarstarhalf-star
De schade van overlast van tereurjongeren is niet echt in kaart gebracht. De bewoners hebben ultimo recht op privacy in en rond hun woning. In de bestemmingsplannen staat veelal dat het gaat om woonwijken, niet om verzamelplekken of evenementen terrein. Zelf woon ik ook in zo een gebied en heb al jaren een conflict met gemeente bestuur en politie over deze plaag. Politie doet niets en laat zich niets voorschrijven. Buurtregisseurs geven aan het leefklimaat en de veiligheid van de buurt te willen verhogen. Gemeente zegt niet verantwoordelijk te zijn, en schuift naar politie en welzijnsorganisatie zoals Cardanus, die voor en met belasting geld googelt, omdat gezegd wordt gemeentes niet genoeg voor de jeugd doen. Het rijk geeft aan dat het beter is de jeugdige criminelen al snel te laten opdraaien voor hun daden. Ouders geloven niet dat juist hun zoon of dochter lid is van zo een criminele organisatie. Het is daarom goed dat Amstelveen aangeeft dat de hangplek wel in het bestemmingsplan moet zitten. Dit moet ook het geval zijn in de rand gemeenten.
Utile
26 avr. 2010
starstarstarstarstar
Dit is de officiele site van de gemeente Amstelveen
Utile
29 nov. 2009
starempty-starempty-starempty-starempty-star
This is the official website of the Dutch municipality Amstelveen, which borders on Amsterdam, Holland's capital. The site is somewhat annoying to use, but the real problem lies in the fact the organization it represents is completely untrustworthy. The biggest problem for me is the whole debacle about them trying to take fingerprints when a new ID-card or passport is requested, and keeping those in a central database. But pretty much any experience with these people has been a bad one, on any terrain. EDIT: The website itself barely functions the last few months. It's impossible to make an appointment through it, for example.
Utile

À propos de ce site

Indice de Confiance
60
/100
Sécurité pour les Enfants
97
/100
Considéré comme Sûr par l'algorithme WOT
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to this use. Learn More
Accept