Le site suomi24.fi est-il sûr ?

La confiance de WOT

Score de sécurité du site web

72%
Le score de sécurité de WOT est basé sur notre technologie unique et sur les avis des experts de la communauté.
Ce site est-il revendiqué ?
Non
Avis de la Communauté
★ 3.9
L'algorithme de WOT
77%
Sécurité pour les Enfants
62%

Que dit la communauté ?

Laisser un commentaire

Quelle note entre 1 et 5 donneriez-vous à ce site ?
starempty-star
starempty-star
starempty-star
starempty-star
starempty-star
Faites part de vos commentaires et aidez la communautéLes commentaires doivent comporter au moins 15 caractèresChoisissez les tags qui décrivent le mieux ce site web
Logiciels malveillants ou virus
Mauvais service client
Hameçonnage
Escroquerie
Potentiellement illégal
Fallacieux ou contraire à l’éthique
Risques relatifs à la confidentialité
Suspect
Haine, discrimination
Escroquerie
Programme potentiellement indésirable
Publicités / fenêtres pop-up
Contenu pour adultes
Nudité accidentelle
Violent ou choquant
Annuler
Publier le commentaire
3.9
starstarstarstarempty-star

Basé sur 17 avis

Classer par :
Le plus récent
trash talk site, where many people go to let out their fumes, some superficial and crude sexual talks etc. (dating site also, with some spam users/links to hoax sites)
Utile
Good informative website. Lots of ads.
Utile
A good site but information is not always correct. Showing a lot of ads. Not for kids.
1
The site is OK, but to many ads and spam.
1
Keskustelujen moderointi aika lepsua, joten todella törkeitäkin kirjoituksia löytyy. Sivustolla ollut välillä myös ulkopuolisen tahon mainoksia, jotka levittäneet haittaohjelmia
3
hyvä keskustelusivusto, mutta moderointi on vähäistä ja paljon spämmiä. Sääli kun aikuisetkaan eivät osaa kirjoitella kunnolla.
Utile
Foorumi on täynnä roskaa, mutta varsinaisesta oikeasta roskapostista ei ole ongelmaa. Häiriköt lähettelevät sivuille kaikenlaisia asiattomuuksia ja provoiluja, mutta kun sisältöön suhtautuu huumorilla, sivuston lukeminen on ihan mukavaa. Enpä kuitenkaan miksikään hyväksi sivuksi kutsuisi. Jotkut näyttävät valittavan mainoksista. Aika kauhealtahan tuo näyttää, kun AdBlock Plussan ottaa pois käytöstä. Eipä kuitenkaan sen pahempi kuin muut mainossivut. Joku sähköpostiklikekkin näyttäisi tuolta löytyvän. Gigatavun postiloota henkilötietoja sekä "yhteistyökumppanien markkinointia" vastaan. Vanha osoitekin pitäisi antaa. Tyypillistä. No, kokeilinpa rekisteröityä tuonne. No hehee: sitten voisinkin ostaa Posti Plus -paketin. Silloin jopa voisin lukea sähköpostiani tavallisella sähköpostiohjelmalla. Onneksi en käyttänyt oikeita henkilötietojani, nimittäin tuollainen web-postiklike on minulle hyödytön ilman mahdollisuutta sähköpostiohjelman käyttöön. Kohta alkaisi varmaan tulla "yhteistyökumppanien uskomattomia tarjouksia", jos idiootti olisin ollut.
Utile
Joudun antamaan huonoa palautetta. Eilen lähetin S24-valvojille sähköpostia, jossa pyysin apua forumin massapostituksen lopettamiseen ... mutta tämä massapostittaja jatkaa parhaillaan toimia, forumilla 3448 tuloksena MINUT BANNATIIN. Suomi24:n ylläpito on Koreaa, juuri sitä Pohjoista. Varokaa kritisoimasta
1
Liikaa häiriköitä. Palstoilla/forumeilla saavat eräät häiriköt jatkaa toimintaansa, jo vuosia peräkkäin. Muiden käyttäjien solvaaminen, valekutsut tai 70:n viestin lähettäminen tunnissa ei aiheuta ylläpidossa edes syytä toimia. Ylläpito ei kuuntele asiakaidensa palautteita, vaan keskittyy näiden häiriköiden suojelemiseen, koska tällätavoin saavat vuoden lopussa pissitettyä mainostajia linssiin "suurilla" ja "eri" käyttäjien viestimäärillä. Häirköinnin takia, usea käyttäjä on jo jättänyt forumit - ja sähköposti+ muiden ongelmien takia, käyttäjät jättävät muuten palvelun. Ylläpito/Aller tai Suomi24:n vastaava jarnos24 - eivät välitä näistä epäkohdista, vaikka ne ovat suoraan heille kerrottuja. Epäilen ettei ylläpitoa ole edes olemassa -tai he ovat noita+häiriköitä itse. Ei mikään muu voi selittää hiljaiseloa ja turhien ominaisuuksien lisäämistä palveluun ilman käyttäjien palautteiden lukemista - Toimia yritys kuuntelee asiakaitansa, ja toteuttaa toiveet. Suomi24 haukkuu käyttäjänsä, ja tekee ei toivotut suunitteluratkaisut. Toivomme Jippii.fi:n tulevaisuutta Suomi24:lle, kun ei se välitä yhtään meistä käyttäjistä. ps. Miksi Suomi24:n ylläpito poisti sen suuren tietomurto-juttua koskevan viestiketjun? - Juuri tätä luokkaa on S24.ylläpito. Häiriköidä kyllä saa, mutta asiaviestit poistetaan (ja ylläpidon töitä lisäävät viestit myös) ***** Todiste, katso linkistä linkki, joka vie Suomi24:n tiedoitteesiin (lue: mennyt aikamuoto)
Utile
Liikaa spammia
2
Adblockilla käytettynä toimiva.
2
Adblock Plusaa kun käyttää niin ei mainokset haittaa
3
4
Aivan turhan paljon asiatonta tekstiä.
2
so much spammers on forums
7
Vérifiez si vous avez été compromisConnectez-vous à Google pour analyser votre historique de navigation.
Se connecter avec Google
Tel que vu sur
En vous connectant, vous acceptez la collecte et l'utilisation des données telles qu'elles sont décrites dans notre site web. Conditions d'utilisation et Politique de Confidentialité

À propos de WOT

Nous avons passé en revue plus de 2 millions de sites web et ce n'est pas fini. WOT est une extension légère conçue pour vous aider à naviguer rapidement et en toute sécurité. Il nettoie votre navigateur, l'accélère et protège vos informations privées.

C'est votre site ?

Réclamez votre site web pour accéder aux outils commerciaux de WOT et entrer en contact avec vos clients.
Ce site utilise des cookies à des fins d'analyse et de personnalisation. En continuant, vous acceptez notre politique en matière de cookies.
Accepter