Le site suomi24.fi est-il sûr ?

Considéré comme sûr par WOT

3.9
starstarstarstarempty-star
(17 avis)
Bon site
Opinions, religion, politique
Autre
Populaire
Je détiens ce site
Partager :
Partagez votre avis...
K
starempty-star
Mauvais
starempty-star
Correct
starempty-star
Moyen
starempty-star
Bon
starempty-star
Excellent
17 avis dans la communauté
Classer par :
Le plus récent
La protection en ligne la plus fiable
j
il y a 6 ans
trash talk site, where many people go to let out their fumes, some superficial and crude sexual talks etc. (dating site also, with some spam users/links to hoax sites)
Utile
·
Signaler
i
il y a 7 ans
Good informative website. Lots of ads.
Utile
·
Signaler
K
il y a 7 ans
A good site but information is not always correct. Showing a lot of ads. Not for kids.
1
·
Signaler
d
il y a 7 ans
The site is OK, but to many ads and spam.
1
·
Signaler
il y a 8 ans
Keskustelujen moderointi aika lepsua, joten todella törkeitäkin kirjoituksia löytyy. Sivustolla ollut välillä myös ulkopuolisen tahon mainoksia, jotka levittäneet haittaohjelmia
3
·
Signaler
l
il y a 9 ans
hyvä keskustelusivusto, mutta moderointi on vähäistä ja paljon spämmiä. Sääli kun aikuisetkaan eivät osaa kirjoitella kunnolla.
Utile
·
Signaler
j
il y a 9 ans
Foorumi on täynnä roskaa, mutta varsinaisesta oikeasta roskapostista ei ole ongelmaa. Häiriköt lähettelevät sivuille kaikenlaisia asiattomuuksia ja provoiluja, mutta kun sisältöön suhtautuu huumorilla, sivuston lukeminen on ihan mukavaa. Enpä kuitenkaan miksikään hyväksi sivuksi kutsuisi. Jotkut näyttävät valittavan mainoksista. Aika kauhealtahan tuo näyttää, kun AdBlock Plussan ottaa pois käytöstä. Eipä kuitenkaan sen pahempi kuin muut mainossivut. Joku sähköpostiklikekkin näyttäisi tuolta löytyvän. Gigatavun postiloota henkilötietoja sekä "yhteistyökumppanien markkinointia" vastaan. Vanha osoitekin pitäisi antaa. Tyypillistä. No, kokeilinpa rekisteröityä tuonne. No hehee: sitten voisinkin ostaa Posti Plus -paketin. Silloin jopa voisin lukea sähköpostiani tavallisella sähköpostiohjelmalla. Onneksi en käyttänyt oikeita henkilötietojani, nimittäin tuollainen web-postiklike on minulle hyödytön ilman mahdollisuutta sähköpostiohjelman käyttöön. Kohta alkaisi varmaan tulla "yhteistyökumppanien uskomattomia tarjouksia", jos idiootti olisin ollut.
Utile
·
Signaler
K
il y a 9 ans
Joudun antamaan huonoa palautetta. Eilen lähetin S24-valvojille sähköpostia, jossa pyysin apua forumin massapostituksen lopettamiseen ... mutta tämä massapostittaja jatkaa parhaillaan toimia, forumilla 3448 tuloksena MINUT BANNATIIN. Suomi24:n ylläpito on Koreaa, juuri sitä Pohjoista. Varokaa kritisoimasta
1
·
Signaler
il y a 9 ans
Safe website.
1
·
Signaler
J
il y a 9 ans
Liikaa häiriköitä. Palstoilla/forumeilla saavat eräät häiriköt jatkaa toimintaansa, jo vuosia peräkkäin. Muiden käyttäjien solvaaminen, valekutsut tai 70:n viestin lähettäminen tunnissa ei aiheuta ylläpidossa edes syytä toimia. Ylläpito ei kuuntele asiakaidensa palautteita, vaan keskittyy näiden häiriköiden suojelemiseen, koska tällätavoin saavat vuoden lopussa pissitettyä mainostajia linssiin "suurilla" ja "eri" käyttäjien viestimäärillä. Häirköinnin takia, usea käyttäjä on jo jättänyt forumit - ja sähköposti+ muiden ongelmien takia, käyttäjät jättävät muuten palvelun. Ylläpito/Aller tai Suomi24:n vastaava jarnos24 - eivät välitä näistä epäkohdista, vaikka ne ovat suoraan heille kerrottuja. Epäilen ettei ylläpitoa ole edes olemassa -tai he ovat noita+häiriköitä itse. Ei mikään muu voi selittää hiljaiseloa ja turhien ominaisuuksien lisäämistä palveluun ilman käyttäjien palautteiden lukemista - Toimia yritys kuuntelee asiakaitansa, ja toteuttaa toiveet. Suomi24 haukkuu käyttäjänsä, ja tekee ei toivotut suunitteluratkaisut. Toivomme Jippii.fi:n tulevaisuutta Suomi24:lle, kun ei se välitä yhtään meistä käyttäjistä. ps. Miksi Suomi24:n ylläpito poisti sen suuren tietomurto-juttua koskevan viestiketjun? - Juuri tätä luokkaa on S24.ylläpito. Häiriköidä kyllä saa, mutta asiaviestit poistetaan (ja ylläpidon töitä lisäävät viestit myös) http://www.cert.fi/tietoturvanyt/2010/04/ttn201004091605.html Todiste, katso linkistä linkki, joka vie Suomi24:n tiedoitteesiin (lue: mennyt aikamuoto)
Utile
·
Signaler
j
il y a 9 ans
Liikaa spammia
2
·
Signaler
il y a 10 ans
Adblockilla käytettynä toimiva.
2
·
Signaler
t
il y a 11 ans
Adblock Plusaa kun käyttää niin ei mainokset haittaa
3
·
Signaler
il y a 11 ans
Safe site!
4
·
Signaler
n
il y a 12 ans
Aivan turhan paljon asiatonta tekstiä.
2
·
Signaler
D
il y a 12 ans
so much spammers on forums
7
·
Signaler
il y a 12 ans
spam,spam,spam
3
·
Signaler

À propos de ce site

Suomi24:stä löydät Suomen vilkkaimmat keskustelupalstat, suosituimman treffipalvelun ja chatin. Saat käyttöösi myös maksuttoman sähköpostin.

Indice de Confiance
77
/100
Sécurité pour les Enfants
62
/100
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to our cookies policy
Accept