Le site suomi24.fi est-il sûr ?

Considéré comme sûr par WOT

3.9
starstarstarstarempty-star
(17 avis)
Bon site
Opinions, religion, politique
Autre
Populaire
Je détiens ce site
Demander à notre communauté
Partager :

suomi24.fi

3.9
starstarstarstarempty-star
(17 avis)
Protégez votre smartphone
1. Recevez des alertes en cas de site Web dangereux.
2. Bloquez le contenu pour adultes.
3. Restez en sécurité lors de vos déplacements.
Partagez votre avis...
starempty-star
Mauvais
starempty-star
Correct
starempty-star
Moyen
starempty-star
Bon
starempty-star
Excellent
17 avis dans la communauté
Classer par :
Le plus récent
Une expérience de navigation plus sûre.
Partout et à tout moment.
La protection en ligne la plus fiable
27 janv. 2015
starstarhalf-starempty-starempty-star
trash talk site, where many people go to let out their fumes, some superficial and crude sexual talks etc. (dating site also, with some spam users/links to hoax sites)
Utile
27 avr. 2014
starstarstarstarempty-star
Good informative website. Lots of ads.
Utile
26 avr. 2014
starstarhalf-starempty-starempty-star
A good site but information is not always correct. Showing a lot of ads. Not for kids.
Utile
1
27 janv. 2014
starstarstarhalf-starempty-star
The site is OK, but to many ads and spam.
Utile
1
26 oct. 2013
starstarstarempty-starempty-star
Keskustelujen moderointi aika lepsua, joten todella törkeitäkin kirjoituksia löytyy. Sivustolla ollut välillä myös ulkopuolisen tahon mainoksia, jotka levittäneet haittaohjelmia
Utile
3
22 juin 2012
starstarstarhalf-starempty-star
hyvä keskustelusivusto, mutta moderointi on vähäistä ja paljon spämmiä. Sääli kun aikuisetkaan eivät osaa kirjoitella kunnolla.
Utile
27 févr. 2012
starstarhalf-starempty-starempty-star
Foorumi on täynnä roskaa, mutta varsinaisesta oikeasta roskapostista ei ole ongelmaa. Häiriköt lähettelevät sivuille kaikenlaisia asiattomuuksia ja provoiluja, mutta kun sisältöön suhtautuu huumorilla, sivuston lukeminen on ihan mukavaa. Enpä kuitenkaan miksikään hyväksi sivuksi kutsuisi. Jotkut näyttävät valittavan mainoksista. Aika kauhealtahan tuo näyttää, kun AdBlock Plussan ottaa pois käytöstä. Eipä kuitenkaan sen pahempi kuin muut mainossivut. Joku sähköpostiklikekkin näyttäisi tuolta löytyvän. Gigatavun postiloota henkilötietoja sekä "yhteistyökumppanien markkinointia" vastaan. Vanha osoitekin pitäisi antaa. Tyypillistä. No, kokeilinpa rekisteröityä tuonne. No hehee: sitten voisinkin ostaa Posti Plus -paketin. Silloin jopa voisin lukea sähköpostiani tavallisella sähköpostiohjelmalla. Onneksi en käyttänyt oikeita henkilötietojani, nimittäin tuollainen web-postiklike on minulle hyödytön ilman mahdollisuutta sähköpostiohjelman käyttöön. Kohta alkaisi varmaan tulla "yhteistyökumppanien uskomattomia tarjouksia", jos idiootti olisin ollut.
Utile
19 janv. 2012
starempty-starempty-starempty-starempty-star
Joudun antamaan huonoa palautetta. Eilen lähetin S24-valvojille sähköpostia, jossa pyysin apua forumin massapostituksen lopettamiseen ... mutta tämä massapostittaja jatkaa parhaillaan toimia, forumilla 3448 tuloksena MINUT BANNATIIN. Suomi24:n ylläpito on Koreaa, juuri sitä Pohjoista. Varokaa kritisoimasta
Utile
1
19 janv. 2012
starstarstarstarstar
Safe website.
Utile
1
18 janv. 2012
starempty-starempty-starempty-starempty-star
Liikaa häiriköitä. Palstoilla/forumeilla saavat eräät häiriköt jatkaa toimintaansa, jo vuosia peräkkäin. Muiden käyttäjien solvaaminen, valekutsut tai 70:n viestin lähettäminen tunnissa ei aiheuta ylläpidossa edes syytä toimia. Ylläpito ei kuuntele asiakaidensa palautteita, vaan keskittyy näiden häiriköiden suojelemiseen, koska tällätavoin saavat vuoden lopussa pissitettyä mainostajia linssiin "suurilla" ja "eri" käyttäjien viestimäärillä. Häirköinnin takia, usea käyttäjä on jo jättänyt forumit - ja sähköposti+ muiden ongelmien takia, käyttäjät jättävät muuten palvelun. Ylläpito/Aller tai Suomi24:n vastaava jarnos24 - eivät välitä näistä epäkohdista, vaikka ne ovat suoraan heille kerrottuja. Epäilen ettei ylläpitoa ole edes olemassa -tai he ovat noita+häiriköitä itse. Ei mikään muu voi selittää hiljaiseloa ja turhien ominaisuuksien lisäämistä palveluun ilman käyttäjien palautteiden lukemista - Toimia yritys kuuntelee asiakaitansa, ja toteuttaa toiveet. Suomi24 haukkuu käyttäjänsä, ja tekee ei toivotut suunitteluratkaisut. Toivomme Jippii.fi:n tulevaisuutta Suomi24:lle, kun ei se välitä yhtään meistä käyttäjistä. ps. Miksi Suomi24:n ylläpito poisti sen suuren tietomurto-juttua koskevan viestiketjun? - Juuri tätä luokkaa on S24.ylläpito. Häiriköidä kyllä saa, mutta asiaviestit poistetaan (ja ylläpidon töitä lisäävät viestit myös) http://www.cert.fi/tietoturvanyt/2010/04/ttn201004091605.html Todiste, katso linkistä linkki, joka vie Suomi24:n tiedoitteesiin (lue: mennyt aikamuoto)
Utile
9 janv. 2012
starstarstarhalf-starempty-star
Liikaa spammia
Utile
2
3 mars 2011
Adblockilla käytettynä toimiva.
Utile
2
31 oct. 2010
starstarstarstarstar
Adblock Plusaa kun käyttää niin ei mainokset haittaa
Utile
3
27 juin 2010
starstarstarstarstar
Safe site!
Utile
4
6 sept. 2009
starstarhalf-starempty-starempty-star
Aivan turhan paljon asiatonta tekstiä.
Utile
2
14 mai 2009
starstarstarstarhalf-star
so much spammers on forums
Utile
7
8 avr. 2009
starstarstarhalf-starempty-star
spam,spam,spam
Utile
3

À propos de ce site

Suomi24:stä löydät Suomen vilkkaimmat keskustelupalstat, suosituimman treffipalvelun ja chatin. Saat käyttöösi myös maksuttoman sähköpostin.

Indice de Confiance
77
/100
Sécurité pour les Enfants
62
/100
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to this use. Learn More
Accept