altex.ro é seguro?

Considerado seguro pelo WOT

4.7
starstarstarstarhalf-star
(4 Avaliações)
Bom site
Popular
Reivindicar este site
Pergunte à nossa comunidade
Compartilhar:

altex.ro

4.7
starstarstarstarhalf-star
(4 Avaliações)
Proteja Seu Telefone
1. Obtenha alertas sobre websites inseguros.
2. Bloqueie conteúdo adulto.
3. Fique seguro em qualquer lugar.
Compartilhe seus pensamentos...
starempty-star
Medíocre
starempty-star
Razoável
starempty-star
Mediano
starempty-star
Bom
starempty-star
Excelente
4 Avaliações da comunidade
Ordenar por:
Recentes
Jul 20, 2019
starstarstarstarstar
This site is safe. Is a romanian electronics site. Este un site sigur.
Útil
Dec 6, 2015
starstarstarstarstar
Preturi excelente!! Recomand cu cea mai mare incredere!
Útil
Nov 23, 2011
@Alezrex Produse, de obicei mai ieftin decat concurenta?!?!? Daca te referi la marcile proprii gen Davio, Miria, Teletech atunci da, ai dreptate. Daca ne raportam la brand-urile mari gen Sony, Panasonic, Philips, preturile sunt nesimtite comparativ cu alte magazine online. In trecut Altex avea la vanzare iPhone4 cu 10.249,90 Ron (cca 2000 de euro), cat un golf 3 la mana a 2-a http://www.sharemobile.ro/file.php?id=512389 Pe langa aceasta au si prostia aia de program cu rambursam de 2 ori diferenta daca gasesti mai ieftin. Pai daca eu gasesc un iPhone4 nou, in magazinul oficial Apple Romania la 500 euro, Altex o sa-mi ramburseze de 2 ori diferenta pana la 2000 de euro?!? In cazul asta sunt bogat ... Bonus card-ul Altex este frectie la picior de lemn. La mine in oras service-ul Altex este la dracu' in praznic. Daca intervin probleme la un produs achizitionat de la ei, trebuie sa traversez tot orasul pentru a ajunge la service. -------------------------------------------------------------------------------- In the past this retailer sold iPhone4 for about 2000 euro http://www.sharemobile.ro/file.php?id=512389 and they have a campaign: If you find cheaper they will reimburse 2 times the difference. Site is clean and saftey, but prices are too high compared to other online shops.
Útil
May 12, 2010
starstarstarstarstar
Very good products, usually cheaper than the market. A lot of electronics and electrocasnics, including IT&C and a lot more. Safe site. ----------------------------------------------- Produase bune, de obicei mai ieftin decat concurenta. Multe electronice, electrocasnice si IT&C. Sait sigur.
Útil

Sobre este site

Cea mai variata gama de produse: laptop promotie, laptop pentru jocuri, promotie tablete, tableta de vanzare, Smart TV, televizoare online, televizoare de vanzare, preturi TV LED, LED TV, preturi smartphone, fiare de calcat, masini de spalat

Confiabilidade
93
/100
Segurança da Criança
93
/100