coolblue.nl é seguro?

Considerado seguro pelo WOT

4.1
starstarstarstarempty-star
(4 Avaliações)
Bom site
Popular
Reivindicar este site
Pergunte à nossa comunidade
Compartilhar:

coolblue.nl

4.1
starstarstarstarempty-star
(4 Avaliações)
Compartilhe seus pensamentos...
starempty-star
Medíocre
starempty-star
Razoável
starempty-star
Mediano
starempty-star
Bom
starempty-star
Excelente
4 Avaliações da comunidade
Ordenar por:
Recentes
Mar 3, 2016
starhalf-starempty-starempty-starempty-star
Privacyverklaring gedeeltelijk onzin -------------------------------------------------- https://www.boormachinestore.nl/klantenservice/23/informatie-over/bescherming-persoonsgegevens.html IP adres en bezoekgedrag zijn persoonlijke gegevens en deze website bevat op dit moment 9 trackers die u bestuderen. Deze gegevens worden gedeeld met derden (Google, CBCDN) waarvan in ieder geval 1 bedrijf (G.) volledig maling heeft aan uw privacy. Een vaag excuus dat door IP tracking niemand anders van je account gebruik kan maken. Totale onzin want dat betekent dat je niet op je werk, bij een familielid of waar dan ook bestellen, want dat zijn steeds verschillende IP adressen. Als je pech hebt heb je een provider die wekelijks jouw IP adres wijzgt, waardoor je geen toegang meer zou hebben op je account. SPAM = WETTELIJK VERBODEN ------------------------------------------------ Weer een bedrijf dat de Nederlandse Wet niet kent of zeer waarschijnlijk gewoon negeert: "En aanbiedingen en nieuwsbrieven, die krijg je ook per e-mail. Als je daarvoor toestemming geeft en als je daar blij van wordt. Ontvang je liever geen nieuwsbrieven en aanbiedingen meer? Je uitschrijven is zo gepiept: via de klantenservice, je 'Mijn Coolblue-account' of via de link onderaan de nieuwsbrief zelf.". Deze opt-out methode is WETTELIJK VERBODEN: spam mag alleen expliciet en aantoonbaar door een consument aangevraagd worden. Andersom is wettelijk verboden en verwerpelijk. De Wet zegt dat als je geen spam (reclamezooi, aanbieding, nieuwsbrieven, etc.) wilt, je GEEN actie moeten hoeven ondernemen. Bij Coolblue krijg je het door je strot geduwd en met mooie leugens vertellen ze dat je er eenvoudig vanaf kan komen. Nee Coolblue: het mag niet, men moet zelf actie ondernemen om die rommel te ontvangen, niet om er vanaf te komen!! Cooblue is vanaf heden gekenmerkt als onbetrouwbaar en crimineel (houdt zich niet aan de wet) bedrijf. Er wordt niet besteld (dat scheelt in dit geval zo'n 500 euro omzet).
Útil
Mar 23, 2012
Ongekend goede service ervaren. Iedereen is vriendelijk en zeer behulpzaam geweest. Top bedrijf!
Útil
Jan 25, 2012
starempty-starempty-starempty-starempty-star
Duizenden Euro's uitgegeven aan dit bedrijf, dan een issue met een app wat niet voldoet maar 3 maanden over de garantie datum en doen dan niets meer behalve een flauw standaard briefje waar uit blijkt dat ze daar kunnen tellen want ze rekenen precies voor hoeveel dagen er over de garantie is gegaan en schrijven dan ook nog "Garantie allang verlopen" Een voorbeeld van hoe het niet moet. Tot nu zeer tevreden over dit bedrijf. Nu op mijn eigen zwarte lijst. Als ik een calculator had willen kopen was ik naar de Kijkshop gegaan en had ik geen € 369,00 uitgegeven.
Útil
Jan 1, 2011
starstarstarstarhalf-star
Waarschijnlijk beste electronica webshop van Nederland
Útil

Sobre este site

Confiabilidade
82
/100
Segurança da Criança
92
/100
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to this use. Learn More
Accept