Безопасен ли ahealthylife.nl?

По оценкам WOT этот сайт безопасен

4
starstarstarstarempty-star
(2 отзывов)
Популярные
Заявить права на сайт
Поделиться:
Поделитесь своим мнением...
K
starempty-star
Плохо
starempty-star
Нормально
starempty-star
Средне
starempty-star
Хорошо
starempty-star
Отлично
2 отзывов
Сортировать по:
Новые
e
5 лет назад
Ik lees hier artikelen (o.a. over PP5) die ik op vele andere plekken nagenoeg identiek kan lezen. Ik kan niet beoordelen van-van-wie de teksten "leent" omdat er geen bronvermeldingen bij staan. http://www.duurzaamthuis.nl/weet-wat-je-eet-hoe-giftig-is-plastic Ik vermoed dat er niet overal eigen onderzoek is gedaan door de plaatser van de teksten, want als je zelf doorzoekt via andere bronnen ga je twijfelen aan de juistheid sommige (letterlijk overgenomen) uitspraken. Er staan veel beweren als 'bewezen gezondheidsclaim'. Prima, maar ook daar: plaats de bronnen, de onderzoeken waarop je je baseert. Stop met klakkeloos kopiëren van teksten?? Stel in de blog geen vragen aan deze blogger, maar doe je eigen onderzoek. Dan vind je ook betere plaatsen om je vragen te stellen en hoeft deze blogger geen teksten te plaatsen dat hij teveel e-mails krijgt. Ondanks dat ik denk dat de blogger goede intenties heeft, zal het voor mij geen plaats zijn die ik voor mijn eigen onderzoek gebruik om eigen beslissingen te nemen. Als blogger zou ik mezelf veiliger voelen omdat zonder bronvermelding je als plaatser van de (overgenomen?) uitspraken mogelijk zelf , beweringen, claims verantwoordelijk bent voor je "eigen" tekst? Aanvulling: Ik heb gelukkig wel enkele andere blogartiklen gelezen waar wel linkvermeldingen naar onderzoeken in vermeld worden! Top!
Полезный
·
Пожаловаться
s
7 лет назад
misleading claims about safe food additives in order to sell alternative scam material.
Полезный
·
Пожаловаться

О сайте

Website over goede voeding en gezondheid. Wat kun je doen om je gezondheid zelf ter hand te nemen? Pas je lifestyle aan en voel je goed.

Благонадёжность
80
/100
безопасность для детей
Нет
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to our cookies policy
Accept