Безопасен ли amstelveen.nl?

3
starstarstarempty-starempty-star
(4 отзывов)
Хороший сайт
Заявить права на сайт
Поделиться:
Поделитесь своим мнением...
K
starempty-star
Плохо
starempty-star
Нормально
starempty-star
Средне
starempty-star
Хорошо
starempty-star
Отлично
4 отзывов
Сортировать по:
Новые
10 лет назад
A web site of a Dutch municipality. Een website van de gemeente Amstelveen.
Полезный
·
Пожаловаться
11 лет назад
De schade van overlast van tereurjongeren is niet echt in kaart gebracht. De bewoners hebben ultimo recht op privacy in en rond hun woning. In de bestemmingsplannen staat veelal dat het gaat om woonwijken, niet om verzamelplekken of evenementen terrein. Zelf woon ik ook in zo een gebied en heb al jaren een conflict met gemeente bestuur en politie over deze plaag. Politie doet niets en laat zich niets voorschrijven. Buurtregisseurs geven aan het leefklimaat en de veiligheid van de buurt te willen verhogen. Gemeente zegt niet verantwoordelijk te zijn, en schuift naar politie en welzijnsorganisatie zoals Cardanus, die voor en met belasting geld googelt, omdat gezegd wordt gemeentes niet genoeg voor de jeugd doen. Het rijk geeft aan dat het beter is de jeugdige criminelen al snel te laten opdraaien voor hun daden. Ouders geloven niet dat juist hun zoon of dochter lid is van zo een criminele organisatie. Het is daarom goed dat Amstelveen aangeeft dat de hangplek wel in het bestemmingsplan moet zitten. Dit moet ook het geval zijn in de rand gemeenten.
Полезный
·
Пожаловаться
n
12 лет назад
Dit is de officiele site van de gemeente Amstelveen
Полезный
·
Пожаловаться
D
12 лет назад
This is the official website of the Dutch municipality Amstelveen, which borders on Amsterdam, Holland's capital. The site is somewhat annoying to use, but the real problem lies in the fact the organization it represents is completely untrustworthy. The biggest problem for me is the whole debacle about them trying to take fingerprints when a new ID-card or passport is requested, and keeping those in a central database. But pretty much any experience with these people has been a bad one, on any terrain. EDIT: The website itself barely functions the last few months. It's impossible to make an appointment through it, for example.
Полезный
·
Пожаловаться

О сайте

Благонадёжность
60
/100
безопасность для детей
Нет
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to our cookies policy
Accept