Безопасен ли antenaplay.ro?

По оценкам WOT этот сайт безопасен

3.3
starstarstarempty-starempty-star
(1 отзывов)
Хороший сайт
Популярные
Заявить права на сайт
Поделиться:
Поделитесь своим мнением...
K
starempty-star
Плохо
starempty-star
Нормально
starempty-star
Средне
starempty-star
Хорошо
starempty-star
Отлично
1 отзывов
Сортировать по:
Новые
8 лет назад
Acelasi cacat ca si voyo.ro doar ca se vinde in alt ambalaj. Cum sa paltesti sa te uiti pe GSP (care din punct de vedere al continutului este ZERO), cum sa platesti sa-i vezi pe Badea si Gadea facand spume la gura cand vine vorba de PDL si apropiatii acestora, cum sa platesti sa vezi prostitutia de la Cacatos si dejectiile de la Acces DiNrect?!?!?! Am urmarit Romania - Turcia, pe gluma asta proasta intitulata site (pentru ca ma aflam inr-un loc unde nu aveam alte variante): Trecand peste calitatea mediocra a comentariului, stream-ul era undeva pe la maxim 360p - JE-NI-BIL. Pana si stream-urile de pe www, prin soapcast erau la o calitate mai decenta decat ofereau astia. Dintre toate posturile TV generaliste si care conteaza din Romania, antenele sunt singurele care nu emit HD.
5
·
Пожаловаться

О сайте

Aboneaza-te la AntenaPlay.ro si ai acces nelimitat la arhiva de emisiuni si transmisiunea Live a Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, GSPTV, plus multe alte canale speciale!

Благонадёжность
65
/100
безопасность для детей
Нет
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to our cookies policy
Accept