Is 2dehands.be Safe?

Trusted by WOT
4.3
starstarstarstarempty-star
(2 Reviews)

Share your thoughts...

K
starempty-star
Poor
starempty-star
Fair
starempty-star
Average
starempty-star
Good
starempty-star
Excellent

2 Reviews by the community

Sort by:
Newest
B
5 years ago
Zoekertjeswebsite op zich betrouwbaar, al wordt de inhoud door de gebruikers ervan bepaald. Blijkt door ***** beheerd te worden en eigendom van eBay te zijn. Voor zover ik weet heeft deze website geen Belgisch contactadres, wel een contactformulier (waar spoedig op gereageerd wordt). Er is een privacy beleid. //EN: Webite is trustworthy, although its contents are provided by the users. Has contactform & privacy statement.
Helpful
·
Report
10 years ago
De site is heel goed en de beste voor tweedehands artikels in Belgie. Het is volledig gratis voor verkoper en koper. NAGEMAAKT ZOEKERTJE DATUM: Het slijt me dat de site wel een niet correcte operatie doet: Tegen betaling van twee euro kan de verkoper zijn zoekertje terug "omhoog plaatsen", maar eigenlijk wat gebeurt is dat de Datum van het zoekertje wordt nagemaakt. De gebruikers kunnen dus nooit zeker zijn over de autenticiteit van het Zoekertje Datum.
Helpful
·
Report

About this site

De grootste zoekertjes site voor tweedehands en nieuwe koopjes in uw buurt. Plaats nu een gratis zoekertje. Eenvoudig, snel en 100% gratis.

Trustworthiness
85
/100
Child Safety
80
/100
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to our cookies policy
Accept