Is 2dehands.be Safe?

Considered safe by WOT

4.3
starstarstarstarempty-star
(2 Reviews)
Good site
Popular
Claim this site
Ask our community
Share:

2dehands.be

4.3
starstarstarstarempty-star
(2 Reviews)
Protect Your Phone
1. Get alerts about unsafe websites.
2. Block adult content.
3. Stay safe on the go.
Share your thoughts...
starempty-star
Poor
starempty-star
Fair
starempty-star
Average
starempty-star
Good
starempty-star
Excellent
2 Reviews by the community
Sort by:
Newest
Jul 6, 2017
starstarstarstarhalf-star
Zoekertjeswebsite op zich betrouwbaar, al wordt de inhoud door de gebruikers ervan bepaald. Blijkt door Marktplaats.nl beheerd te worden en eigendom van eBay te zijn. Voor zover ik weet heeft deze website geen Belgisch contactadres, wel een contactformulier (waar spoedig op gereageerd wordt). Er is een privacy beleid. //EN: Webite is trustworthy, although its contents are provided by the users. Has contactform & privacy statement.
Helpful
Nov 5, 2012
starstarstarstarstar
De site is heel goed en de beste voor tweedehands artikels in Belgie. Het is volledig gratis voor verkoper en koper. NAGEMAAKT ZOEKERTJE DATUM: Het slijt me dat de site wel een niet correcte operatie doet: Tegen betaling van twee euro kan de verkoper zijn zoekertje terug "omhoog plaatsen", maar eigenlijk wat gebeurt is dat de Datum van het zoekertje wordt nagemaakt. De gebruikers kunnen dus nooit zeker zijn over de autenticiteit van het Zoekertje Datum.
Helpful

About this site

De grootste zoekertjes site voor tweedehands en nieuwe koopjes in uw buurt. Plaats nu een gratis zoekertje. Eenvoudig, snel en 100% gratis.

Trustworthiness
85
/100
Child Safety
80
/100