Is antenaplay.ro Safe?

Considered safe by WOT

3.3
starstarstarempty-starempty-star
(1 Review)
Good site
Popular
Claim this site
Share:
Share your thoughts...
K
starempty-star
Poor
starempty-star
Fair
starempty-star
Average
starempty-star
Good
starempty-star
Excellent
1 Reviews by the community
Sort by:
Newest
8 years ago
Acelasi cacat ca si voyo.ro doar ca se vinde in alt ambalaj. Cum sa paltesti sa te uiti pe GSP (care din punct de vedere al continutului este ZERO), cum sa platesti sa-i vezi pe Badea si Gadea facand spume la gura cand vine vorba de PDL si apropiatii acestora, cum sa platesti sa vezi prostitutia de la Cacatos si dejectiile de la Acces DiNrect?!?!?! Am urmarit Romania - Turcia, pe gluma asta proasta intitulata site (pentru ca ma aflam inr-un loc unde nu aveam alte variante): Trecand peste calitatea mediocra a comentariului, stream-ul era undeva pe la maxim 360p - JE-NI-BIL. Pana si stream-urile de pe www, prin soapcast erau la o calitate mai decenta decat ofereau astia. Dintre toate posturile TV generaliste si care conteaza din Romania, antenele sunt singurele care nu emit HD.
5
·
Report

About this site

Aboneaza-te la AntenaPlay.ro si ai acces nelimitat la arhiva de emisiuni si transmisiunea Live a Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, GSPTV, plus multe alte canale speciale!

Trustworthiness
65
/100
Child Safety
N/A
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to our cookies policy
Accept