Is okazii.ro Safe?

Considered safe by WOT

4.5
starstarstarstarhalf-star
(6 Reviews)
Good site
Popular
Claim this site
Share:
Share your thoughts...
K
starempty-star
Poor
starempty-star
Fair
starempty-star
Average
starempty-star
Good
starempty-star
Excellent
6 Reviews by the community
Sort by:
Newest
The most trustworthy online protection
7 years ago
Very good. it's like eBay. Unfortunately missing part, which is found on Ebay where if the product does not meet or to reach a certain amount you're covered. It was mentioned the phishing. I personally have not encountered such a case, but do not exclude the possibility. *------------* Exista posibilitatea ca cumparatorul sa fie fraudat de catre vanzator. Din pacate lipseste acea parte, care se gaseste la Ebay unde daca produsul nu corespunde sau nu ajunge la tine pana la o anumita suma esti acoperit. A fost mentionata partea de phishing. Eu personal nu am intalnit asemnea caz, dar nu exclud posibilitatea.
1
·
Report
8 years ago
Ideea acestui site este buna, modul cum este pusa in practica lasa de dorit, deoarece traim in Romania si asta spune tot. 1. In cadrul site-ului sunt extrem de multe licitatii fictive, licitatii care incalca drepturile de autor si proprietatea intelectuala, fara ca administratorii site-ului sa reactioneze. iar atunci cand o fac, este tardiv. 2. Foarte multi utilizatori care nu au nici o treaba cu fenomenul, liciteaza aiurea doar de amorul artei. In trecut am avut ne-norocul sa tranzactionez produse cu persoane care nu au ridicat coletul - In acest fel am pierdut si bani (mai nou siteul se numeste Okazii Comision) si timp, iar in momentul in care am contactat serviciul de asistenta am primit un raspuns de genul "Asta e se mai intampla, este un risc asumat... bla, bla, bla" iar cumparatorul s-a ales cu un simplu cafilicativ negativ. In aceste cazuri taxele de curierat NU se pot recupera decat pe parte civila: Adica sa-l actionezi in instanta pe ala care a licitat si nu a ridicat coletul. 3. Acest site o foarte buna de modalitate de colectare de date cu caracter personal (paradisul spamerilor) iar administratorii nu fac absolut nimic. 4. Beliti bine ochii (sa nu beliti altceva dupa) in momentul in care achizitionati un produs de pe acest site. Un amic a achizitionat un telefon mobil, second-hand, de la unu' din Ramnicu Valcea, iar in momentul in care a desfacut coletul, acesta, continea niste deseuri in loc de telefon. Sigur, avand adresa aluia, amicul meu a depus o plangere la Politie si catre Okazii, recuperandu-si in acest fel banii, iar dobitocul s-a ales cu dosar penal. 5. Cei de la okazii nu te lasa sa-ti stabilesti singur preturile pentru produsele comercializate de tine. Am avut surpirza neplacuta sa am produse suspendate de la tranzactionare pe motiv ca pretul stabilit de mine "nu este unul rezonabil si nu reflecta realitatea". Cand am solicita sa fiu informat cu exactitate ce inseamna "rezonabil" si care ar fi pretul "care reflecta realitatea" cei de la okazii nu au fost in stare sa-mi ofere un raspuns cu subiect si predicat.... Pai traiasca familia ta de kakazii.ro: ESTE MUNCA MEA SI CER CAT VEAU EU PE EA - Asta insemna economie de piata si concurenta. Daca spre exemplu eu cer 1 leu + tva pentru ora de programare web + webdesign + SEO, tu nu ma poti obliga sa cer 5 lei sau 0,5 lei pentru acest serviciu doar din simplul fapt ca nu este un pret rezonabil. Recomandare: Daca tot vreti sa tranzactionati produse, va recomad sa apleati cu incredere anunturile de mica publicitate din presa locala. In acest fel aveti posibilitatea sa va intanliti cu potentialul cumparator si sa perfectati detaliile tranzactiei.
Helpful
·
Report
10 years ago
maybe more good then ebay :D
Helpful
·
Report
12 years ago
When I got problems with the registration, they reacted quickly and solved the problem. I give them a good mark for their understanding and quick reaction!
2
·
Report
a
12 years ago
FRAUD. NOT TO BE TRUSTED
2
·
Report
12 years ago
Online store(eBay kind)
1
·
Report

About this site

Okazii.ro - cel mai mare portal de licitatii online gratuite din Romania, unde poti sa vinzi online sau sa faci cumparaturi online. Gasesti aici cele mai multe okazii si licitatii electronice pentru produse din toate domeniile.

Trustworthiness
89
/100
Child Safety
84
/100
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to our cookies policy
Accept