Is suomi24.fi Safe?

Considered safe by WOT

3.9
starstarstarstarempty-star
(17 Reviews)
Good site
Opinions, religion, politics
Other
Popular
Claim this site
Share:
Share your thoughts...
K
starempty-star
Poor
starempty-star
Fair
starempty-star
Average
starempty-star
Good
starempty-star
Excellent
17 Reviews by the community
Sort by:
Newest
The most trustworthy online protection
j
7 years ago
trash talk site, where many people go to let out their fumes, some superficial and crude sexual talks etc. (dating site also, with some spam users/links to hoax sites)
Helpful
·
Report
i
8 years ago
Good informative website. Lots of ads.
Helpful
·
Report
K
8 years ago
A good site but information is not always correct. Showing a lot of ads. Not for kids.
1
·
Report
d
8 years ago
The site is OK, but to many ads and spam.
1
·
Report
8 years ago
Keskustelujen moderointi aika lepsua, joten todella törkeitäkin kirjoituksia löytyy. Sivustolla ollut välillä myös ulkopuolisen tahon mainoksia, jotka levittäneet haittaohjelmia
3
·
Report
l
9 years ago
hyvä keskustelusivusto, mutta moderointi on vähäistä ja paljon spämmiä. Sääli kun aikuisetkaan eivät osaa kirjoitella kunnolla.
Helpful
·
Report
j
10 years ago
Foorumi on täynnä roskaa, mutta varsinaisesta oikeasta roskapostista ei ole ongelmaa. Häiriköt lähettelevät sivuille kaikenlaisia asiattomuuksia ja provoiluja, mutta kun sisältöön suhtautuu huumorilla, sivuston lukeminen on ihan mukavaa. Enpä kuitenkaan miksikään hyväksi sivuksi kutsuisi. Jotkut näyttävät valittavan mainoksista. Aika kauhealtahan tuo näyttää, kun AdBlock Plussan ottaa pois käytöstä. Eipä kuitenkaan sen pahempi kuin muut mainossivut. Joku sähköpostiklikekkin näyttäisi tuolta löytyvän. Gigatavun postiloota henkilötietoja sekä "yhteistyökumppanien markkinointia" vastaan. Vanha osoitekin pitäisi antaa. Tyypillistä. No, kokeilinpa rekisteröityä tuonne. No hehee: sitten voisinkin ostaa Posti Plus -paketin. Silloin jopa voisin lukea sähköpostiani tavallisella sähköpostiohjelmalla. Onneksi en käyttänyt oikeita henkilötietojani, nimittäin tuollainen web-postiklike on minulle hyödytön ilman mahdollisuutta sähköpostiohjelman käyttöön. Kohta alkaisi varmaan tulla "yhteistyökumppanien uskomattomia tarjouksia", jos idiootti olisin ollut.
Helpful
·
Report
K
10 years ago
Joudun antamaan huonoa palautetta. Eilen lähetin S24-valvojille sähköpostia, jossa pyysin apua forumin massapostituksen lopettamiseen ... mutta tämä massapostittaja jatkaa parhaillaan toimia, forumilla 3448 tuloksena MINUT BANNATIIN. Suomi24:n ylläpito on Koreaa, juuri sitä Pohjoista. Varokaa kritisoimasta
1
·
Report
10 years ago
Safe website.
1
·
Report
J
10 years ago
Liikaa häiriköitä. Palstoilla/forumeilla saavat eräät häiriköt jatkaa toimintaansa, jo vuosia peräkkäin. Muiden käyttäjien solvaaminen, valekutsut tai 70:n viestin lähettäminen tunnissa ei aiheuta ylläpidossa edes syytä toimia. Ylläpito ei kuuntele asiakaidensa palautteita, vaan keskittyy näiden häiriköiden suojelemiseen, koska tällätavoin saavat vuoden lopussa pissitettyä mainostajia linssiin "suurilla" ja "eri" käyttäjien viestimäärillä. Häirköinnin takia, usea käyttäjä on jo jättänyt forumit - ja sähköposti+ muiden ongelmien takia, käyttäjät jättävät muuten palvelun. Ylläpito/Aller tai Suomi24:n vastaava jarnos24 - eivät välitä näistä epäkohdista, vaikka ne ovat suoraan heille kerrottuja. Epäilen ettei ylläpitoa ole edes olemassa -tai he ovat noita+häiriköitä itse. Ei mikään muu voi selittää hiljaiseloa ja turhien ominaisuuksien lisäämistä palveluun ilman käyttäjien palautteiden lukemista - Toimia yritys kuuntelee asiakaitansa, ja toteuttaa toiveet. Suomi24 haukkuu käyttäjänsä, ja tekee ei toivotut suunitteluratkaisut. Toivomme Jippii.fi:n tulevaisuutta Suomi24:lle, kun ei se välitä yhtään meistä käyttäjistä. ps. Miksi Suomi24:n ylläpito poisti sen suuren tietomurto-juttua koskevan viestiketjun? - Juuri tätä luokkaa on S24.ylläpito. Häiriköidä kyllä saa, mutta asiaviestit poistetaan (ja ylläpidon töitä lisäävät viestit myös) http://www.cert.fi/tietoturvanyt/2010/04/ttn201004091605.html Todiste, katso linkistä linkki, joka vie Suomi24:n tiedoitteesiin (lue: mennyt aikamuoto)
Helpful
·
Report
j
10 years ago
Liikaa spammia
2
·
Report
11 years ago
Adblockilla käytettynä toimiva.
2
·
Report
t
11 years ago
Adblock Plusaa kun käyttää niin ei mainokset haittaa
3
·
Report
11 years ago
Safe site!
4
·
Report
n
12 years ago
Aivan turhan paljon asiatonta tekstiä.
2
·
Report
D
13 years ago
so much spammers on forums
7
·
Report
13 years ago
spam,spam,spam
3
·
Report

About this site

Suomi24:stä löydät Suomen vilkkaimmat keskustelupalstat, suosituimman treffipalvelun ja chatin. Saat käyttöösi myös maksuttoman sähköpostin.

Trustworthiness
77
/100
Child Safety
62
/100
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to our cookies policy
Accept