Is vertaa.fi Safe?

Considered safe by WOT

4.4
starstarstarstarhalf-star
(3 Reviews)
Good site
Popular
Claim this site
Ask our community
Share:

vertaa.fi

4.4
starstarstarstarhalf-star
(3 Reviews)
Protect Your Phone
1. Get alerts about unsafe websites.
2. Block adult content.
3. Stay safe on the go.
Share your thoughts...
starempty-star
Poor
starempty-star
Fair
starempty-star
Average
starempty-star
Good
starempty-star
Excellent
3 Reviews by the community
Sort by:
Newest
May 6, 2015
starstarhalf-starempty-starempty-star
Vastaa Googlehakuun tuotteilla, joista se ei oikesti lainkaan tiedä. Kun se löytää sopivan hakusanan, se kertoo Googlen hakutuloksessa, että on muka löytänyt juuri kyseisennimisen tuotteen. Tells on Google that it has just the item you are looking for. But when you click the link, it usually has no items you are searching but advertises same type of items by other brands. This is a SCAM GENERATOR!
Helpful
Sep 14, 2012
starstarstarhalf-starempty-star
Site with price comparisons.
Helpful
Oct 28, 2011
starstarhalf-starempty-starempty-star
Riippumatta siitä mitä hakee, yrittää saada kävijän pysymään sivustolla syöttämällä täysin hakuun kuulumattomia asioita ja vielä väittämällä löytäneensä hakutuloksia tuotteista joista ei näy sivustolla jälkeäkään. Tämä ilmeisesti nostaa tämän epäeettisen sivuston Googlessa korkealle kävijöiden pyöriessä harhautettuna sivustoilla. Goole-esimerkki hakusanalle "Stiga ST 601A": "Vertaa Stiga ST 601A Snow Cube ohjelmistoja helposti netissä." "Vertaa Stiga ST 601A Snow Cube apple ohjelmistoja helposti netissä." "Vertaa Stiga ST 601A Snow Cube kaiuttimia helposti netissä." Eli täyttä potaskaa hauissa jo ennen varsinaiselle sivutolle siirtymistä, jossa harhautus jatkuu.
Helpful
1

About this site

Vertaile nettikauppojen hintoja ja tuotteita helposti Vertaa.fi-sivuilla! Vertaa.fi on Suomen suurin ja tunnetuin vertailusivusto!

Trustworthiness
88
/100
Child Safety
89
/100