Le site emag.bg est-il sûr ?

Considéré comme sûr par WOT

4
starstarstarstarempty-star
(3 avis)
Bon site
Populaire
Je détiens ce site
Demander à notre communauté
Partager :
Partagez votre avis...
starempty-star
Mauvais
starempty-star
Correct
starempty-star
Moyen
starempty-star
Bon
starempty-star
Excellent
3 avis dans la communauté
Classer par :
Le plus récent
20 févr. 2018
starempty-starempty-starempty-starempty-star
Ако ви пристигне нещо счупено сте прецакани. Всичките им промоции са на продукти които са били по витрините или са върнати или препакетирани доста често с дефекти. От потребител който поръчваше от тях вече спрях да пазаря каквото и да е!
Utile
27 juil. 2015
starstarstarhalf-starempty-star
Скоро си купих Хард диск за моя компютър. Всичко мина добре от поръчката до получаването на харда. Опаковката беше добра с противоударна изолация, която също намалява и вибрациите при транспорт. Харда си работи перфектно за сега и няма никакви проблеми. Минуса е комуникацията със сайта по емейла. Никои до сега не ми е отговорил на двата емейла , които съм изпрати за запитване на отделни продукти. А за телефона не съм се и сещал тъй като вероятно положението ще е същото. А трябва да знаете, че закупуването на техника е на късмет. Същото положение е и когато отидете в магазин от вашия град. Плюса е в тогава, че може да го пипнете и да го видите и пробвате преди да го купите. Но вътре няма как да знаете какво е и до кога ще продължи да работи. Така, че пожелавам на всички много късмет при закупуването на техника от онлайн магазина.
Utile
14 déc. 2013
starempty-starempty-starempty-starempty-star
Не закупувайте нищо от този сайт, защото не дай боже да пристигне счупено ( както се случи при мен ) или да имате някаква рекламация, просто няма кой да ви помогне в такава ситуация. Поддръжката е на най-ниско ниво, на емайл не отговарят, по телефона трябва да чакате да навърти поне 20 минути, за да ви приемат ( всеки път ! ), обещават нещо, колкото да се отърват от вас и после нищо не се случва...напълно несигурен сайт, който не си заслужава нервите.
Utile
2

À propos de ce site

Широка гама от IT продукти, електроника и електроуреди, джаджи, книги и всичко за домашния любимец. Безплатна доставка

Indice de Confiance
80
/100
Sécurité pour les Enfants
94
/100
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to our cookies policy
Accept