Безопасен ли emag.bg?

По оценкам WOT этот сайт безопасен

4
starstarstarstarempty-star
(3 отзывов)
Хороший сайт
Популярные
Заявить права на сайт
Поделиться:
Поделитесь своим мнением...
K
starempty-star
Плохо
starempty-star
Нормально
starempty-star
Средне
starempty-star
Хорошо
starempty-star
Отлично
3 отзывов
Сортировать по:
Новые
D
4 лет назад
Ако ви пристигне нещо счупено сте прецакани. Всичките им промоции са на продукти които са били по витрините или са върнати или препакетирани доста често с дефекти. От потребител който поръчваше от тях вече спрях да пазаря каквото и да е!
Полезный
·
Пожаловаться
6 лет назад
Скоро си купих Хард диск за моя компютър. Всичко мина добре от поръчката до получаването на харда. Опаковката беше добра с противоударна изолация, която също намалява и вибрациите при транспорт. Харда си работи перфектно за сега и няма никакви проблеми. Минуса е комуникацията със сайта по емейла. Никои до сега не ми е отговорил на двата емейла , които съм изпрати за запитване на отделни продукти. А за телефона не съм се и сещал тъй като вероятно положението ще е същото. А трябва да знаете, че закупуването на техника е на късмет. Същото положение е и когато отидете в магазин от вашия град. Плюса е в тогава, че може да го пипнете и да го видите и пробвате преди да го купите. Но вътре няма как да знаете какво е и до кога ще продължи да работи. Така, че пожелавам на всички много късмет при закупуването на техника от онлайн магазина.
Полезный
·
Пожаловаться
8 лет назад
Не закупувайте нищо от този сайт, защото не дай боже да пристигне счупено ( както се случи при мен ) или да имате някаква рекламация, просто няма кой да ви помогне в такава ситуация. Поддръжката е на най-ниско ниво, на емайл не отговарят, по телефона трябва да чакате да навърти поне 20 минути, за да ви приемат ( всеки път ! ), обещават нещо, колкото да се отърват от вас и после нищо не се случва...напълно несигурен сайт, който не си заслужава нервите.
2
·
Пожаловаться

О сайте

Широка гама от IT продукти, електроника и електроуреди, джаджи, книги и всичко за домашния любимец. Безплатна доставка

Благонадёжность
80
/100
безопасность для детей
Нет
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to our cookies policy
Accept