Безопасен ли emag.bg?

Доверено WOT

Оценка безопасности веб-сайта

68%
Оценка безопасности WOT основана на нашей уникальной технологии и отзывах экспертов сообщества.
Этот сайт заявлен?
Нет
Обзоры сообщества
★ 4
Алгоритм WOT
80%
безопасность для детей
Нет

Что говорит сообщество?

Оставить отзыв

Как бы вы оценили этот сайт от 1 до 5?
starempty-star
starempty-star
starempty-star
starempty-star
starempty-star
Поделитесь своим отзывом и помогите сообществуВ отзывах должно быть не менее 15 символов.Выберите теги, которые лучше всего описывают этот сайт
Вредоносное ПО или вирусы
Низкое качество обслуживания
Фишинг
Мошенничество
Потенциально незаконное
Некорректный или неэтичный контент
Риск для конфиденциальности
Подозрительный сайт
Разжигание ненависти, дискриминация
Спам
Потенциально нежелательная программа
Реклама / Pop-ups
Для взрослых
Случайное обнажение
Шокирующий контент
Отмена
Опубликовать обзор
4
starstarstarstarempty-star

На основе 3 отзывов

Сортировать по:
Новые
Ако ви пристигне нещо счупено сте прецакани. Всичките им промоции са на продукти които са били по витрините или са върнати или препакетирани доста често с дефекти. От потребител който поръчваше от тях вече спрях да пазаря каквото и да е!
Полезный
Скоро си купих Хард диск за моя компютър. Всичко мина добре от поръчката до получаването на харда. Опаковката беше добра с противоударна изолация, която също намалява и вибрациите при транспорт. Харда си работи перфектно за сега и няма никакви проблеми. Минуса е комуникацията със сайта по емейла. Никои до сега не ми е отговорил на двата емейла , които съм изпрати за запитване на отделни продукти. А за телефона не съм се и сещал тъй като вероятно положението ще е същото. А трябва да знаете, че закупуването на техника е на късмет. Същото положение е и когато отидете в магазин от вашия град. Плюса е в тогава, че може да го пипнете и да го видите и пробвате преди да го купите. Но вътре няма как да знаете какво е и до кога ще продължи да работи. Така, че пожелавам на всички много късмет при закупуването на техника от онлайн магазина.
Полезный
Не закупувайте нищо от този сайт, защото не дай боже да пристигне счупено ( както се случи при мен ) или да имате някаква рекламация, просто няма кой да ви помогне в такава ситуация. Поддръжката е на най-ниско ниво, на емайл не отговарят, по телефона трябва да чакате да навърти поне 20 минути, за да ви приемат ( всеки път ! ), обещават нещо, колкото да се отърват от вас и после нищо не се случва...напълно несигурен сайт, който не си заслужава нервите.
2

О приложении

Мы просмотрели более 2 миллионов веб-сайтов, и их число продолжает расти. WOT — это легкое расширение, разработанное, чтобы помочь вам быстро и безопасно просматривать веб-страницы. Он очистит ваш браузер, ускорит его работу и защитит вашу личную информацию.

Это ваш сайт?

Заявите права на свой веб-сайт, чтобы получить доступ к бизнес-инструментам WOT и связаться с вашими клиентами.
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to our cookies policy
Accept