18+
This site is for 18+
18+

Is mvlehti.net Safe?

This site is suspicious

1.6
starhalf-starempty-starempty-starempty-star
(61 Reviews)
Hate, discrimination
Misleading or unethical
Potentially illegal
News
Claim this site
Ask our community
Share:
18+

mvlehti.net

1.6
starhalf-starempty-starempty-starempty-star
(61 Reviews)
Share your thoughts...
starempty-star
Poor
starempty-star
Fair
starempty-star
Average
starempty-star
Good
starempty-star
Excellent
61 Reviews by the community
Sort by:
Newest
A Safer Browsing Experience.
Everywhere, Anytime.
The most trustworthy online protection
Dec 18, 2019
starstarstarstarstar
This website serves one purpose: tell the real truth to Finnish people. Finnish broadcast company, YLE, is propaganda media for government and they are not telling any thruth of anything. This site must be cleared of bad thoughts and bad rating. Bad ratings are only limiting free speech in Finland.
Helpful
Oct 19, 2019
starstarstarstarstar
Eiköhän tässä maassa ole oikeus uskoa mihin itse haluaa ja minä uskon ennemin MV-lehteen kuin valtamediaan ja piste.
Helpful
Apr 1, 2019
starstarstarstarstar
totuus ei pala
Helpful
Feb 2, 2019
starstarstarstarstar
Hyvä sivu
Helpful
Jun 13, 2018
starempty-starempty-starempty-starempty-star
This website serves one purpose: spread fake stories attacking Finnish journalists who dare to oppose Russian imperialism against Finland. The claims published by the website were subject to a libel court case and have been proven fabricated. If you want facts, you can find her story here http://kioski.yle.fi/omat/my-year-as-a-pro-russia-troll-magnet
Helpful
Jan 19, 2018
starstarstarstarhalf-star
Kerrankin joku, joka kertoo tosiasiat niin poliitikoista kuin virkamiehistäkin.
Helpful
Dec 19, 2017
starstarstarstarempty-star
Siis aivan oikeita mielipititeitä täällä on suurinosa arvioista, pikaisella vilkaisulla, on jätetty vassareiden riveistä tai punkinfinland foorumilta
Helpful
Nov 21, 2017
Ei missään tapauksessa voi suositella lapsille. Täällä on joskus todella järkyttäviä kuvia, joko feikattuja tai aitoja. Sisältö on myös hyvin rasistinen ja loukkaava. Täällä järjestetään myös ajojahteja suvaitsevaisia ihmisiä kohtaan, ja kerätään heistä tietoja.
Helpful
9
Nov 19, 2017
starstarstarstarhalf-star
the site news are biased, but it is supposed to be. every week i see that MV has news before YLE but often news is first found in MV and next day in mainstream media. the comments contain horrible language like "Hurjaa" and the false flag accusition about hate/hatred is not in the MV magazine articles but the comments. my IQ is 186 but i dont consider the site to be aimed at retards. news about crimes against people may be harmful for minors if one thinks that minors should get truth about surrounding world on their 18th birthday and not before.
Helpful
Oct 8, 2017
starstarstarstarstar
Ihan totta olevia juttuja. Kertoo asiat niiden omilla nimillään ei vääristele asioita niinkuin esim. Iltasanomat, iltalehti, helsiginsanomat, yle, mtv3 ja niin edelleen edellä mainitut julkaisut ovat vihervasemmistolaisten omistuksessa ja julkaisevat omaa propagandaansa ja vääristelevät asioita ja uutisisa vihervasemmistolais kommunismiseksi ja ajavat vain omaa agendaansa eivät kerro totuuksia ja vähättelevät afrikkalaiste ja lähi-itäläisten rikos murha tappo ja sosiaaliturva menoja suomessa. paljon luotettavampi täömä MVlehti julkaisu on kun monet muut
Helpful
Aug 18, 2017
starhalf-starempty-starempty-starempty-star
Heavily biased "news". Many of their news DO have some truth behind them but the problem is that they present them in a really biased manner - in addition to the fact that they pretty much only have the kind of news that make all immigrants look bad. They've "forgotten" to publish the immigrant success stories etc. - the flip side of the coin. The real problem is that many news outlets have entered this state of "balance by extremes" - some don't publish news that may present immigrants etc. in a bad way and others, like this site, ONLY publish news that make them look bad. In my honest opinion, it looks like they're trying to present information in a way that combats the effects of the information from the opposing news outlets. The only real victims in this is the truth and consequently, the people.
Helpful
1
Jun 11, 2017
starempty-starempty-starempty-starempty-star
This is finnish scam/fake news site.
Helpful
1
May 22, 2017
starstarstarstarstar
This site is safe. It has some trackers, but so do all of the sites that we all visit. Oh, and of course since this is a politically conservative site there are going to be those on the other side of the political spectrum who will lie and rate this site poorly. I am basing this on my experience interacting with liberals/socialists...they justify themselves in lying as long as it is to 'further their cause'.
Helpful
Oct 9, 2016
starempty-starempty-starempty-starempty-star
Hatemongering disguised as news. Racism, xenophobia, false claims etc.
Helpful
Oct 6, 2016
starstarstarstarempty-star
En nyt sanoisi, että kyseessä olisi sivusto, joka ei olisi turvallinen. Hyvin monet muista arvostelijoista ovat laittaneet WOT:iin negatiiviset arvostelut, koska kyseessä on ehkä tunnetuin vaihtoehtomediajulkaisu Suomessa eli siis uutisoi asioista eri näkökulmasta, mitä tyypillinen litapäivälehti tai mikään muu suomalainen julkaisu koskaan uutisoisi. Luotat sitten uutiseen tai et on oma päätös, mutta samaa periaatetta voi käyttää myös muista medioista. Useimmiten MV:n uutisissa on nykyisin ollut lähteet, josta voi sitten tarkistaa itse asiat. Toki välillä jotkut kommentoijat siellä menee yli. Lisäksi väitteet huijauksista on hieman liikaa, sillä ainoa asia, mikä siellä liittyy rahaan, on lahjoitukset. Se mistä kuitenkin huomauttaisin olisi, että kielenkäyttö ja jotkut artikkelit eivät välttämättä sovi lapsille. Ehkä kerran tuli yksi vaihe, josta MV-lehden lukijatkin huomautti kommenteissa, jossa jotain ponnahdusikkunoita ilmestyi, mutta se korjattiin nopeasti. Mutta lopuksi voisin mainita, että omasta mielestäni Suomeen tarvitaan eri medioita, koska muuten median "narratiivi" jäisi vain valtamedialle (journalistiliittoineen). Tee itse päätös, että mitä luet ja minne menet. MV-lehti on parista tapauksesta lukuunottamatta turvallinen sivusto, mutta suosittelen, että olet paksunahkainen, sillä meininki on aika lähellä 4-chania ja kommenttipalstalla voi olla muutama radikaali. (Muuten, jos ihmettelet, miksi loin arvostelun tästä sivustosta samana päivänä, kun loin profiilin WOT:iin, minä päätin vaan asentaa WOT-laajennuksen, koska olen vainoharhainen, kun selailen nettiä ja koska näin monet WOT-arvostelijoiden väitteet ylimenevinä ja hyvin puolueellisina.)
Helpful
Sep 10, 2016
A site containing misleading information, etc.
Helpful
1
Aug 2, 2016
starstarstarstarhalf-star
MV sivu on vapaa ja vastamedia.Ollut alusta alkaen. Jos on vapaamedia, niin sitä ei sensuroida, josta seuraa myös joskus täyttä p,,k,a. MUTTA. Jos sitä sensuroitaisiin tai ohjatettaisiin, se ei olisi vapaamedia. 99 % valtamedioista on ohjastettujaja, valikoivia ja samoin usein artikkeleissaan määräyyn suuntaan kalellaan. MV lehden lukijalta vaaditaan omaa ajattelutaitoa Valtamediasta sanoisin. Vain kuollet kalat seuraavat aina virtaa.
Helpful
Jul 15, 2016
starstarhalf-starempty-starempty-star
Sensational news for Finnish racist and other low IQ people. Tries to present all immigrants as criminal or bad people. But not everything is fabricated, there's some truth behind some news. Its good to see the other side too and not just assume all immigrants are here with good things in mind. But absolute no to racism, every people is an individual.
Helpful
1
May 15, 2016
starstarstarstarstar
Poleeminen, mutta virkistävä vaihtoehto Suomen läpimätään ja sensuroivaan mediailmastoon.
Helpful
Mar 24, 2016
starstarstarstarhalf-star
Hyvät sivut! Kannattaa lukea että tietää sen toisenkin puolen
Helpful
«
123
...
4
»

About this site

Trustworthiness
32
/100
Child Safety
33
/100
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to this use. Learn More
Accept