Is tvklan.al Safe?

Considered safe by WOT

3.8
starstarstarstarempty-star
(1 Review)
Good site
News
Popular
Claim this site
Share:
Share your thoughts...
K
starempty-star
Poor
starempty-star
Fair
starempty-star
Average
starempty-star
Good
starempty-star
Excellent
1 Reviews by the community
Sort by:
Newest
Televizioni Kombëtar Klan, rekord në shikueshmëri. Programacion i pasur për të gjithë grup-moshat. Programet tona, thjesht… të suksesshme dhe të shikuara: emisione politike, sociale, kulturore, spektakle, game-show, filma, telenovela, seriale, sit-com, soap-opera, dokumentarë, 6 edicione informative në programin ditor dhe shumë evenimente që behen të tilla, vetëm nën logon e KLAN, ashtu sikurse edhe… reklama JUAJ.
Helpful
·
Report

About this site

Trustworthiness
75
/100
Child Safety
N/A
This site uses cookies for analytics and personalised content. By continuing to browse this site, you agree to our cookies policy
Accept